Гр. София, бул. "Княгиня Мария Луиза" 100  02 / 444 7 444 Пишете ни SuperБлог

Нашият екип

Запознайте се с нашите професионалисти

Петър Радев
Петър Радев е съосновател на SuperHotel.bg. Той и неговият партньор Борислав Петков виждат бранда като естествено продължение на дейността по управление и маркетинг на хотели, която заедно успешно развиват във фирмата майка Пропърти Мениджмънт БГ още от 2009 г.
Визитка
Борислав Петков
Борислав Петков е съосновател на SuperHotel.bg. Заедно с партньора си Петър Радев създават бранда през 2018 г. в резултат на огромния интерес към услугата по изнесен (аутсорснат) маркетинг за хотели, която успешно развиват в Пропърти Мениджмънт БГ още от 2009 г.
Визитка
Петя Тодорова
Петя Тодорова е Маркетинг мениджър в Пропърти Мениджмънт БГ. Стартира работа във фирмата през 2010 г. като агент "Резервации" в един от най-успешните туристически брандове на компанията - ApartmentsBulgaria.bg
Визитка
Деян Радев
Деян Радев става част от екипа на Пропърти Мениджмънт БГ през есента на 2016г., като бързо се адаптира към средата от опитни професионалисти. Днес вече заема позицията Маркетинг мениджър.
Визитка
Мина Цветкова
Мина Цветкова е родена в гр. София. По образование е филолог с дълбоки познания по т.нар. славянски езици. Знанията, придобити в университета, Мина успешно използва и в професионалния си път.
Визитка
Даниела Димитрова
Даниела Димитрова е родена в гр. София. Завършва гимназия с икономически профил – "Маркетинг и мениджмънт". С отличен успех се дипломира в УНСС специалност "Икономика на масмедиите".
Визитка
Иванес Иванова
Иванес Иванова е родена в гр. Перник, където завършва Природо-математическата гимназия. После продължава обучението си в Нов Български Университет в София. Там тя завършва специалност „Политически науки”.
Визитка
Адриана Берова
Адриана Берова започва висшето си образование в Холандия, където следва „Международен туризъм”. Благодарение на програма по образователен обмен учи и в „Института по Туризъм и Хотелиерство” в Макао, Китай.
Визитка

За SuperHotel.bg