Гр. София, бул. "Княгиня Мария Луиза" 100  02 / 444 7 444 Пишете ни SuperБлог
Отличник!
Сънсет Кошарица Тишина и спокойствие, само на 6 км. от Слънчев бряг
Отличия, постижения и награди
Омръзна ли ви от стреса на големия град? Търсите ли тишина и спокойствие?
Сънсет Кошарица е идеалното място да отпуснете от напрежението на днешния ден и да се заредите с позитивна енергия. Предлагаме ви да починете пълноценно в един тих мини-курорт, където има всичко друго, но не и претъпкани хотели, тълпи с туристи и скъпи цени. Изберете Сънсет Кошарица и няма да съжалявате!

Този ваканционен комплекс от затворен тип е разположен на един от последните ниски хълмове на Стара Планина в непосредствена близост до село Кошарица и само на 6 км. от пясъчните плажове на Слънчев Бряг и в близост до курортните градчета Несебър, Свети Влас и Поморие.
Този единствен по рода си ваканционен център се характеризира със спокойна среда, тишина и селска атмосфера, които ще бъдат оценени от тези, които търсят истинска релаксация, далеч от шума и блъсканицата на пренаселените комерсиални курорти.

Сънсет Кошарица притежава чудесни удобства (вижте подробностите по-долу), които в комбинация със запазената природа наоколо, ще превърнат вашата семейна почивка в едно много специално изживяване.

На 6 км. от пясъчните плажове на курорта Слънчев Бряг. Само на стотина метра от село Кошарица и в съседство с широколистна гора, преминаваща в иглолистна във високите части на съседните хълмове на планината. От тук се откриват хубави гледки към залива на Несебър и Слънчев Бряг.

Ако случайно ви се прииска да посетите популярните курорти наоколо, с техния добре развит нощен живот, ресторанти и пясъчни плажове, можете лесно да стигнете до тях само за няколко минути с личната си кола, градския автобус или с бусчето на комплекса. Областният град Бургас и неговото международно летище са само на половин час с кола или с градски транспорт тръгващ от близките курорти. Съседното село Кошарица е предпочитано място за отдих от много градски хора, притежаващи тук вили и ваканционни имоти. В селото има и няколко хранителни магазина, кръчми и малки ресторантчета, предлагащи българска кухня на достъпни цени.

Този модерен ваканционен комплекс притежава чудесни удобства на място, които ще направят вашия престой много приятен. Всички гости могат да избират измежду 6 басейна, сауна, парна баня, фитнес и масаж. В комплекса има бар ресторант, пуул бар и магазин, който предлага храни, напитки и стоки от първа необходимост. Озеленени зони и приятно оформени градинки с цветя и дървета, автомобилен паркинг (с ограничени места) и конферентна зала за 50 човека са сред другите екстри на разположение на клиентите.

Повечето апартаменти имат панорамни балкони, от които се откриват приятни гледки към морското крайбрежие на Слънчев Бряг и Несебър и където можете да изпиете сутрешното си кафе или да прекарате спокойни вечери с чаша вино в ръка.
Дъбовата гора в съседство, преминаваща нагоре по хълма в борова и планинските била наоколо предлагат чудесни възможности за разходки, пикници или каране на маунтин байк. Има приятни планински пътеки и горски поляни, както и асфалтов път, който стига до върха на билото (около 5 км. от Сънсет Кошарица), където е разположена малката махала Плазовец и телевизионната кула.
Снимки от Сънсет Кошарица
Услуги, които SuperHotel.bg предоставя Интервюта и новини
Няма статии или PR материали към този момент
Връзка с Сънсет Кошарица
Няма налични данни за контакт