Гр. София, бул. "Княгиня Мария Луиза" 100  02 / 444 7 444 Пишете ни SuperБлог

За нас

Разберете повече за нас и нашата мисия

SuperHotel.bg е бранд на „Пропърти Мениджмънт БГ” – водеща компания в областта на менажирането на ваканционни комплекси и апарт-хотели в популярните ски и морски курорти в България. През последните близо 15 години упорито разработвахме пакет от услуги по туристически маркетинг, от които вече се възползват десетки партньори в страната. Развихме тясно сътрудничество с голям брой хотели, ваканционни комплекси и вилни селища като сме изключително радостни, че допринасяме за утвърждаването им на пазара, както и за значителното увеличаване на резервациите и приходите им от туристи.

Стартирайки SuperHotel.bg, ние целим да достигнем до още по-значителен брой потенциални партньори, на които да отделим нужното внимание, да дадем професионален съвет за бизнеса и за които да впрегнем всичките си налични ресурси с едничката цел – да ги направим по-печеливши и по-познати на пазара. Разбира се, не всичко става лесно като с мъгическа пръчка, напротив – иска се много работа, дългогодишно ноу-хау и цял екип от кадърни специалисти, мотивирани да работят усърдно за общата ни цел. Като стана дума за екип от специалисти едва ли ще срещнем хотелиер, който да не е имал горчив опит с намирането и задържането на читави кадри. Ситуацията в България е такава, че искащи и можещи специалисти почти няма, а ако ги има, те искат и значително възнаграждение, което често е извън бюджета на работодателите. Е, ние в SuperHotel.bg сме щастливи да споделим, че нашият талантлив и мотивиран екип може да заработи за Вас при това на една символична цена, на която трудно ще се въздържите да не се разсмеете.

Поемането на ангажименти е за хора, които не се плашат от работа. Ние в SuperHotel.bg и „Пропърти Мениджмънт БГ” обичаме предизвикателствата. Тук сме, за да помагаме. Потърсете ни още днес и се информирайте как можем да Ви бъдем полезни!